top of page
MEEST MODERNE DISTILLEERDERIJ VAN NEDERLAND

Loki Distillery is de meest moderne distilleerderij van Nederland. Dagelijks maken we honderden liters gin, whisky, wodka en likeur voor klanten van over de hele wereld. Nu openen we de deuren voor iedereen die meer wil weten over gin en whisky en die daar zelf mee aan de slag wil gaan. In onze Gin School krijg je de kans om zelf aan de slag te gaan met stoken van je eigen gin of whisky. Op onze Gin School willen we iedereen laten zien wat een geweldige producten gin en whisky zijn. De Gin School bevindt zich midden in onze distilleerderij in Zoetermeer, dus je werkt letterlijk in de schaduw van de grotere ketels. Een workshop duurt 3,5 uur en in die tijd leer je alles over de geschiedenis van gin, de ingrediënten en het maakproces. 

Logo LOKI FinalTeken 3D.png
4B9A5519.jpg
WHISKY OF GIN

Daarna ga je zelf aan de slag op de unieke iStill Nano, waarvan er iedere workshop 12 beschikbaar zijn. Deze miniatuurversie van onze eigen distilleerketel maakt precies 1 liter gin per keer. Deze gin bottel je en neem je mee naar huis als een bewijs van je eigen talent als distillateur. Liever whisky dan gin? Tijdens de Whisky Workshop ga je onder leiding van onze distillateurs aan de slag met het zelf stoken en versneld rijpen van whisky. Hiervoor werk je samen met de andere deelnemers aan de workshop om zo samen de perfecte smaakbalans te bepalen. 

200.000 LITER PER JAAR

Loki Distillery is opgestart in augustus 2020 en heeft een vliegende start gemaakt. Momenteel produceren we zo'n 200.000 liter gin per jaar en groeien we nog altijd. The Whisky Room, onze exclusieve club voor whiskyliefhebbers, kent inmiddels 40 leden die allemaal een eigen vat van 10 liter whisky hebben. Elke paar maanden komen ze op bezoek bij Loki tijdens een speciale proeverij, waarbij ze iedere keer meer leren over whisky en natuurlijk de ontwikkeling van hun eigen vat kunnen proeven.

bottom of page