top of page
opstelling_ruimte.jpg
Logo LOKI FinalTeken 3D.png

LOKI    GIN & WHISKY SCHOOL 

DISTILLEER JE EIGEN MOONSHINE

Nu hoef je niet meer illegaal de bossen in om je eigen moonshine te maken. Tijden de workshop Moonshine ga je zelf aan de slag als stoker! 

moonshine_workshop.png
Image by Daniel Curran
DE WORKSHOP

We beginnen je workshop met de ontvangst op de Loki Distillery. Hier staat een bijzondere cocktail voor je klaar. Vervolgens duiken we in de geschiedenis van het illehale stoken in de VS. Wat is moonshining eigenlijk precies? En kun je het wel veilig maken?
 

Daarna is het tijd om je te verdiepen in het proces van het stoken. We nemen alle stappen met je door en we proeven een aantal moonshines. Wordt het vuurwater of toch een wat zachtere drank?

DE PRAKTIJK

Deze theoretische kennis breng je vervolgens in de praktijk.

Met jour groep ga je aan de slag met de verschillende onderdelen. De mais verwerken en natuurlijk stoken. Je maakt gezamenlijk de basis: jouw eigen moonshine. Hou goed in de gaten hoe je moonshine smaakt, want teveel heads of tails en je moonshine lijkt meer op raketbrandstof!

CB60CBBE-325D-4276-86DD-E058073C4B08_1_201_a.jpeg
4B9A5607.JPG
BOTTELEN EN PROEVEN

Met de basis kun je vervolgens verder aan de slag. Door te blenden met moonshines op basis van rogge of fruit krijgt jouw moonshine precies het karakter dat je wilt. En wellicht nog een beetje karamel voor een mooie kleur? Dan alleen nog bottelen in een authentieke mason jar en je moonshine kan mee naar huis!

Minimaal aantal deelnemers
4 personen
Maximaal aantal deelnemers
6 personen
Duur: 3-4 uur
Prijs per persoon: € 100,-

inclusief moonshine proeverij, borrelplank en eigen jar moonshine

De workshops kunnen geboekt worden vanaf 4 personen op iedere middag en/of avond van dinsdag t/m zondag, met uitzondering van 24, 25, 26 en 31 december en 1 januari. Boekingen worden bevestigd op basis van beschikbaarheid. Op het boekingsformulier geef je je voorkeursdatum en -tijd op, waarna wij telefonisch contact opnemen om de boeking te bevestigen indien mogelijk of om gezamenlijk een nieuwe datum te vinden. Pas na de schriftelijke bevestiging van deze datum is de boeking definitief.

bottom of page